Kies de juiste cursus

Op zoek naar een opleider waar je cursussen kunt volgen in de volgende branches? Metaaltechniek, elektrotechniek of installatietechniek? Dan ben je bij Kenteq zeker aan het goede adres.

Kijk wat de mogelijkheden zijn

Zij verzorgen opleidingen op MBO niveau binnen de volgende branches: praktijkleren, elektrotechniek, inbraakbeveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek, procesoptimalisatie management en organisatie, gastechniek, watertechniek, verwarmingstechniek en werktuigbouwkunde. Ben je op zoek naar een opleiding in een van deze branches dan kun je er ook voor kiezen uit hoeveel dagen je wilt dat deze bestaat. Kies je voor 1 tot 3 dagen of mogen het er ook meer dan 3 zijn? Dan kun je hiervoor ook een filter instellen tijdens je zoektocht op de website zodat je alleen de mogelijkheden die aan jouw eisen voldoen in beeld krijgt. Cursussen worden overdag en ’s avonds gegeven dus ook daarin is nog keuze.

Waar volg je de cursus?

Kenteq verzorgt zowel cursussen op eigen locaties als op bedrijven zelf. In het laatste geval is dit zeer motiverend voor je personeel. Ten eerste hoeven ze niet ergens anders naar toe te reizen om de cursus te volgen maar wat nog belangrijker is: de cursus is speciaal ontwikkeld om op je eigen bedrijf te doen en heeft bovendien betrekking op de producten die er in jouw bedrijf ontwikkeld worden of op technieken waarvan jij gebruik maakt. Omdat de deelnemers aan de cursus zien wat het in de praktijk voor ze oplevert zullen ze meer plezier beleven aan de cursus maar levert deze tegelijkertijd ook een hoger rendement op.

Informeer wat er mogelijk is

Voor alle mogelijkheden kijk je het beste even op de website maar als je er niet goed uitkomt of misschien net even wat anders wilt kun je het beste even contact opnemen met Kenteq. Wellicht kunnen ze voor jouw bedrijf ook de cursus op maat maken.