Kies voor een goede opleiding

Heb je een baan die je niet zo bevalt of wil je gewoon graag wat meer leren als het over administratie of boekhouden gaat? Of wil je werkgever dat je je bijschoolt op bepaalde gebieden? Dan kun je ervoor kiezen een cursus te volgen.

Opleidingen voor administratief werk en boekhouden

Een goede mogelijkheid hiervoor word je geboden door Fabius opleidingen. Zij verzorgen tal van cursussen op administratief en boekhoudkundig gebied waarmee je prima vooruit kunt in de praktijk. Zij weten wat er speelt in het werkveld en stemmen daar dan ook hun cursussen op af. Zo kom jij na het volgen van een cursus goed beslagen ten ijs als je een nieuwe baan vindt.

Veel cursussen mogelijk

De cursussen die gegeven worden door Fabius zijn toegespitst op verschillende functies. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan banen zoals administratief medewerker, commercieel medewerker binnendienst, secretaresse en zo zijn er nog veel meer te noemen. Kijk eens op de website als je interesse hebt in een van hun cursussen. Je kunt je ook meteen online inschrijven. Het merendeel van de cursussen wordt door het gehele land gegeven dus er is er ook altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Kenmerken van de cursussen

Naast de klassikale lessen waarbij je samen met andere cursisten de stof tot je kunt nemen maak je zelf je huiswerkopdrachten en tref je de nodige voorbereiding voor het bijbehorende examen. De docenten kunnen je hierin ook begeleiding bieden en zullen je altijd stimuleren om door te zetten, ook al is het soms misschien niet even makkelijk. Je hebt geen speciale vooropleiding nodig voor de cursussen maar in bepaalde gevallen is een basiskennis van het Nederlands of de nodige ervaring met de computer wel vereist. Dit maakt dat je een cursus makkelijker kunt volgen en de kans dat je deze met succes afrondt alleen maar groter wordt.