Website Offerte

Website ontwerpers
Als je eenmaal de stap hebt genomen om een website te laten bouwen is het kiezen van een partij die je website mag ontwerpen niet altijd makkelijk. Je zoekt een betrouwbare partner die niet alleen jouw wensen weet te vertalen in een degelijke website, maar ook iemand die je na de lancering van de website helpt bij vragen. Een website was vroeger misschien klaar na de lancering, tegenwoordig wil je regelmatig nieuwe producten toevoegen of de uitstraling aanpassen aan de seizoenen door middel van nieuwe foto’s.

Deskundigheid
Je kunt natuurlijk bij andere ondernemers vragen hoe hun ervaringen zijn met webdesigners, maar je kunt ook online kijken naar de reviews die geschreven worden. Bij vrijdagonline scoren de reviews bijna vijf van de vijf sterren. Daarvoor moet je als bedrijf toch consequent een goede dienst leveren aan je klanten. En als je inhoudelijk de reviews in duikt kom je er ook achter waarom mensen zo’n goede score geven.

Reviews vrijdag online
Veelal worden namen van klanten afgekort bij reviews. Of je ziet alleen de voornaam. Hierdoor krijg je soms het idee dat er nepervaringen worden geschreven. Bij vrijdag online staan de namen voluit vermeld en er staan ook data bij. Zo kun je wel een beetje achterhalen hoeveel klanten ze per maand van dienst zijn. En dan zijn dit alleen de klanten die een review schrijven. Die moeite neemt ook niet iedereen.

Offerte aanvragen
Wanneer je door de inhoud van de reviews en de aanpak van Vrijdagonline bent overtuigd, kan je makkelijk een offerte aanvragen voor jouw website. Je krijgt snel een reactie en je wordt geholpen bij alle opties die geïmplementeerd kunnen worden. Weet jij ergens het nut niet van? Dan helpen ze je om dit te begrijpen en toch een besluit te nemen of het handig is voor jouw website.